0187-489403 - Hisschemöller Optiek - Beneden Zandpad 168 - 3241 GA Middelharnis info@hisschemoller-optiek.nl

Wij willen u graag voorstellen aan het team van Hisschemöller Optiek in Middelharnis.

Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van een keuze voor uw nieuwe bril, zonnebril of contactlenzen. Om u een extra kijkje achter de schermen te geven stellen wij ons graag aan u voor.

Marjan Hisschemöller is gediplomeerd optometrist, contactlensspecialist en opticien. Zij verzorgt de metingen en de optometrische onderzoeken zoals fundusfoto’s bij diabetespatiënten. Marjan heeft haar winkel geopend in 1997. Naast de onderzoeken kunt u bij haar ook terecht voor een leuke portretfoto.

Janneke Verweij is gediplomeerd opticien en al sinds 2011 kunt u haar tegenkomen. In onze winkel kunt u bij haar terecht voor oogmetingen en glasadvies. Deze technische duizendpoot is van alle markten thuis, is Janneke afwezig? Dan kunt u ook terecht bij Marjan.

Voor het beste advies voor uw nieuwe montuur kunt u terecht bij Janine de Keijzer. Als allround winkelmedewerkster is zij altijd beschikbaar om uw te woord te staan en te adviseren! Bovendien kunt u bij haar terecht voor het maken van pasfoto’s voor uw paspoort of rijbewijs.

Tevens kunt u bij ons allemaal terecht voor het maken van officiële pasfoto’s voor reisdocumenten en paspoort.

Benieuwd naar de gezichten achter de verhalen? Kom gezellig langs!